autor:

autor

» » Aperitive

Barcute din andive

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
andive, sunca, brinza de vaci si/sau urda moale, masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala andivele si se sterg.In robot se amesteca pina devine ca o crema brinza cu sunca taiata bucatele.Se umplu frunzele de andive cu crema astfel obtinuta si se decoreaza cu masline fara simburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute din andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Focaccia cu branza

Focaccia cu branza

Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia,5 linguri

5 voturi    7 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa,

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • andive
  • sunca
  • brinza de vaci si/sau urda moale
  • masline

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cocorada si pita de pe valea Salautei