Barcute din oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr. maioneza
  • o cutie cu sprot (sau 100 gr. sunca)
  • 100 gr. cascaval
  • 10 scobitori

Mod de preparare

Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie in doua. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se umplu ouale. Cascavalul se taie felii, sub forma triunghiulara. Se infige pe scobitoare, in doua locuri, iar apoi in barcuta umpluta.

Pe platou, se presara cu frunze de patrunjel si asezate pe frunze de salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Descopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise