1. Se rupe ciocolata in bucatele si se asaza intr-un bol rezistent la caldura. Se asaza bolul deasupra unei oale cu apa fierbinte, asigurandu-va ca apa nu atinge fundul bolului. Se incalzeste pana cand ciocolata se topeste si se amesteca pana se omogenizeaza.
2. Se scoate bolul din oala. Se zdrobesc cerealele si se amesteca in ciocolata topita.
3. Se iau formele de hartie de prajituri si se indoaie in jumatate, formand semicercuri. Cu o lingura se asaza amestecul de ciocolata in forme, facand un gol in centru cu spatele lingurii. Se asaza cele 8 forme si se lasa la racit in frigider pentru 30 de minute.
4. Se scot barcutele de ciocolata din formele de hartie si se asaza pe un platou. Se umplu barcile cu dulciuri in forma de peste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii