Barcute din stuf de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 225 g lapte cu cacao
  • 85 g de cereale din grau zdrobite
  • 8 forme de hartie pentru prajituri
  • 24 bomboane in forma de peste

Mod de preparare

1. Se rupe ciocolata in bucatele si se asaza intr-un bol rezistent la caldura. Se asaza bolul deasupra unei oale cu apa fierbinte, asigurandu-va ca apa nu atinge fundul bolului. Se incalzeste pana cand ciocolata se topeste si se amesteca pana se omogenizeaza.

2. Se scoate bolul din oala. Se zdrobesc cerealele si se amesteca in ciocolata topita.

3. Se iau formele de hartie de prajituri si se indoaie in jumatate, formand semicercuri. Cu o lingura se asaza amestecul de ciocolata in forme, facand un gol in centru cu spatele lingurii. Se asaza cele 8 forme si se lasa la racit in frigider pentru 30 de minute.

4. Se scot barcutele de ciocolata din formele de hartie si se asaza pe un platou. Se umplu barcile cu dulciuri in forma de peste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise