autor:

Fara foto

» » Aperitive

Barcute umplute

Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
4 buc. dovlecei tineri, 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce), 1-2 oua, 4 linguri pesmet, 1 buc. praz sau o ceapa mai mare, marar, patrunjel-frunze, sare, piper, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua sau in patru, pe lungime (barcute).Miezul se toaca marunt si se dinstuie cu prazul (ceapa) tocat marunt, sare piper. Rece se amesteca cu branza si restul ingredientelor, mai putin smantana. Apoi se umplu \"barcutele\".
Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pun la copt, la foc mic,circa 30 minute.
Se servesc cu smantana.
Sunt foarte \"bune\" si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Barcute de cartofi umplute cu branza

Barcute de cartofi umplute cu branza

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru

5 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. dovlecei tineri
  • 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce)
  • 1-2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 1 buc. praz sau o ceapa mai mare
  • marar
  • patrunjel-frunze
  • sare
  • piper
  • smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona-Gabriela Paun
FLOAREA-SOARELUI

FLOAREA-SOARELUI

Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv