autor:

Fara foto

» » Aperitive

Barcute umplute

Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
4 buc. dovlecei tineri, 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce), 1-2 oua, 4 linguri pesmet, 1 buc. praz sau o ceapa mai mare, marar, patrunjel-frunze, sare, piper, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua sau in patru, pe lungime (barcute).Miezul se toaca marunt si se dinstuie cu prazul (ceapa) tocat marunt, sare piper. Rece se amesteca cu branza si restul ingredientelor, mai putin smantana. Apoi se umplu \"barcutele\".
Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pun la copt, la foc mic,circa 30 minute.
Se servesc cu smantana.
Sunt foarte \"bune\" si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Barcute din cartofi,umplute cu urda

Barcute din cartofi,umplute cu urda

Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive
Barcute de cartofi umplute cu branza

Barcute de cartofi umplute cu branza

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru

5 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. dovlecei tineri
  • 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce)
  • 1-2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 1 buc. praz sau o ceapa mai mare
  • marar
  • patrunjel-frunze
  • sare
  • piper
  • smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona-Gabriela Paun
FLOAREA-SOARELUI

FLOAREA-SOARELUI

Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de cașcaval
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania