autor:

Fara foto

» » Aperitive

Barcute umplute

Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
4 buc. dovlecei tineri, 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce), 1-2 oua, 4 linguri pesmet, 1 buc. praz sau o ceapa mai mare, marar, patrunjel-frunze, sare, piper, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua sau in patru, pe lungime (barcute).Miezul se toaca marunt si se dinstuie cu prazul (ceapa) tocat marunt, sare piper. Rece se amesteca cu branza si restul ingredientelor, mai putin smantana. Apoi se umplu \"barcutele\".
Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pun la copt, la foc mic,circa 30 minute.
Se servesc cu smantana.
Sunt foarte \"bune\" si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Barcute din cartofi,umplute cu urda

Barcute din cartofi,umplute cu urda

Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. dovlecei tineri
  • 300 g branza (150g branza sarata + 150g branza dulce)
  • 1-2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 1 buc. praz sau o ceapa mai mare
  • marar
  • patrunjel-frunze
  • sare
  • piper
  • smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona-Gabriela Paun
FLOAREA-SOARELUI

FLOAREA-SOARELUI

Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci