Dovleceii se curata si se taie in doua sau in patru, pe lungime (barcute).Miezul se toaca marunt si se dinstuie cu prazul (ceapa) tocat marunt, sare piper. Rece se amesteca cu branza si restul ingredientelor, mai putin smantana. Apoi se umplu \"barcutele\".
Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pun la copt, la foc mic,circa 30 minute.
Se servesc cu smantana.
Sunt foarte \"bune\" si reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii