autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bascute

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:, 800g faina, 400ml lapte, 2 oua, 50g drojdie proaspata, o lingura zahar, 50 ml ulei, , pt. umplutura:, 500g branza de vaci, 4 oua, 150g zahar (sau dupa gust), stafide, sare, , un ou pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut.

Dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei canite iar in locul format se aseaza compozitia de branza.

Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc
Se pudreaza cu zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bascute cu ciocolata

Bascute cu ciocolata

Intr-un castron se bate untul cu zaharul pana se obtine o crema usoara.Se adauga galbenusul,laptele

9 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Turnulet cu mere si violete

Turnulet cu mere si violete

Se pregateste un ganache din ciocolata topita,se adauga frisca,se amesteca bine apoi se lasa la frigider

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 800g faina
  • 400ml lapte
  • 2 oua
  • 50g drojdie proaspata
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei
  • pt. umplutura:
  • 500g branza de vaci
  • 4 oua
  • 150g zahar (sau dupa gust)
  • stafide
  • sare
  • un ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fondant de ciocolata