autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bascute

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:, 800g faina, 400ml lapte, 2 oua, 50g drojdie proaspata, o lingura zahar, 50 ml ulei, , pt. umplutura:, 500g branza de vaci, 4 oua, 150g zahar (sau dupa gust), stafide, sare, , un ou pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut.

Dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei canite iar in locul format se aseaza compozitia de branza.

Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc
Se pudreaza cu zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bascute cu ciocolata

Bascute cu ciocolata

Intr-un castron se bate untul cu zaharul pana se obtine o crema usoara.Se adauga galbenusul,laptele

9 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Ananas flambat in rom cu inghetata de vanilie si sirop de portocale

Ananas flambat in rom cu inghetata de vanilie si sirop de portocale

Curatam si pregătim ananasul . Taiem in 3-4 felii groase şi scoatem partea lemnoasa din mijloc. Se

2 voturi    3 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 800g faina
  • 400ml lapte
  • 2 oua
  • 50g drojdie proaspata
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei
  • pt. umplutura:
  • 500g branza de vaci
  • 4 oua
  • 150g zahar (sau dupa gust)
  • stafide
  • sare
  • un ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ecleruri in forma de inimioara