Se amesteca untul cu faina, cu branza si ouale si se freaca bine. Se pune amestecul 1/2 ora la frigider. Dupa aceea,se mai framanta inca o data aluatul si se modeleaza nist baghete. Fiecare trebuie sa fie cam de 10 cm. lungime si 2-3 cm. grosime. Apoi se pun in tava de copt. Se ung baghetele cu ou batut si apoi se presara pe ele un pic de sare si branza. Se coc baghetele intr-un cuptor incalzit la aproximativ 180 grade, 30-45 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii