Blat:
Se bat spuma albusurile cu 250g zahar treptat se adauga 4 linguri ulei, un praf de copt dizolvat, esente, 250g faina si se omogenizeaza bine, se obtine un aluat ca la chec. Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se scoate si se lasa sa se raceasca pentru a putea fi taita sub forma de batoane.
Sirop:
1 1/2 pachet margarina se topeste pe foc la care se adauga 300g zahar. Dupa ce se topeste zaharul se pun 4 linguri lapte si 3 linguri de cacao, se obtine un sirop mai gros.
Batoanele taiate se trec intai prin sirop si apoi prin nuca macinata(nuca de cocos).
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii