autor:

kok miori

» » Aperitive cu brinza

Batoane de porumb cu branza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 29 mai 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 29 mai 2018

Ingrediente
1 pahar de porumb-boabe ori congelat sau din conserva., 2 oua mari, 3 linguri de ulei, 1 pahar de faina, 100 gr de branza galbena sau cascaval, 250 gr branza de vaci, sare, piper dupa gust, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Punem compozitia la congelator pentru 20 de minute, dupa care o scoatem si formam cu mainile putin ude, batoane potrivite pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la congelator ptr 15 minute.

Dupa ce le scoatem din congelator, le tavalim in pesmet in care am adaugat putina boia si putin praf de usturoi. Le dam la copt la 180 de grade C, cuptorul incins din timp, ptr 20 minute pe o parte, le intoarcem si le coacem inca 10 minute. Sunt foarte gustoase si merg bine cu putin sos de chilli picant sau cu putin iaurt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de porumb cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se incalzeste cuptorul. Se spala ciupercile. Se inlatura piciorusele. Se taie marunt piciorusele.

1 vot    1 comentariu
30h
Aperitive cu brinza
Sufleu de cas afumat

Sufleu de cas afumat

Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma

3 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar de porumb-boabe ori congelat sau din conserva.
  • 2 oua mari
  • 3 linguri de ulei
  • 1 pahar de faina
  • 100 gr de branza galbena sau cascaval
  • 250 gr branza de vaci
  • sare
  • piper dupa gust
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj