autor:

kok miori

» » Aperitive cu brinza

Batoane de porumb cu branza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 29 mai 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 29 mai 2018

Ingrediente
1 pahar de porumb-boabe ori congelat sau din conserva., 2 oua mari, 3 linguri de ulei, 1 pahar de faina, 100 gr de branza galbena sau cascaval, 250 gr branza de vaci, sare, piper dupa gust, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Punem compozitia la congelator pentru 20 de minute, dupa care o scoatem si formam cu mainile putin ude, batoane potrivite pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la congelator ptr 15 minute.

Dupa ce le scoatem din congelator, le tavalim in pesmet in care am adaugat putina boia si putin praf de usturoi. Le dam la copt la 180 de grade C, cuptorul incins din timp, ptr 20 minute pe o parte, le intoarcem si le coacem inca 10 minute. Sunt foarte gustoase si merg bine cu putin sos de chilli picant sau cu putin iaurt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de porumb cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval

Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval

Am amestecat bine cu mixerul: făina, ouăle, uleiul, laptele, sarea, praful de copt. Am adăugat

3 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    5 comentarii
96h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pahar de porumb-boabe ori congelat sau din conserva.
  • 2 oua mari
  • 3 linguri de ulei
  • 1 pahar de faina
  • 100 gr de branza galbena sau cascaval
  • 250 gr branza de vaci
  • sare
  • piper dupa gust
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Foccacia