autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

BATOANE DIN BRANZA DE VACI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
200g barnza grasa de vaci, 40g cascaval, 200g faina, 200g unt, 1 galbenus de ou, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca untul cu branza,cascavalul ras si un praf de sare,se omogenizeaza, apoi se aduga faina si se framanta bine.Aluatul se da la rece timp de 1 ora.Se presara cu faina suprafata de lucru,se intinde o foaie de grosime potrivita,se taie bastonase.Se aseaza bastonasele intr-o tava dreptunghiulara de aragaz tapetata cu hartie pergament,se ung cu galbenusul de ou si se presara chimen in functie de gust.Se coc in cuptorul bine incins-180gC timp de 20-30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "BATOANE DIN BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri Tablă de Șah

Fursecuri Tablă de Șah

Se amestecă bine untul cu zahărul pudră. Se adaugă sarea și esența de vanilie și se amestecă

2 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Gem caise

Gem caise

Curata caisele de samburi (le rupi pe jumatate)e bine sa le alegi mai coapte ca sa se curate usor.

5 voturi    4 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 200g barnza grasa de vaci
  • 40g cascaval
  • 200g faina
  • 200g unt
  • 1 galbenus de ou
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Vafe reteta clasica