autor:

Fara foto

» » Aperitive

Baton de mamaliguta

Autor: marcela ianovici (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marcela ianovici (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
malai, apa, sare, branza telemea de oi sau branza de burduf, costita sau kaizer putin afumate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se face o mamaliguta putin mai tare si se rastoarna pe o folie alimentara, se intinde ca o foaie cu grosimea de 1 cm. Dupa ce se niveleaza se aseaza peste ea un strat de afumatura taiata marunt si calita in putin ulei iar peste ea branza. Cantitatile de branza si afumatura variaza functie de gustul fiecaruia. Se ruleaza ca un baton si se poate folosi taind felii groase de cca 2 cm. calda sau dupa racire se introduce in frigider si o puteti manca rece sau incalzita pe gratar, ori in tigaie cu putin unt si peste puteti pune oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada colorata cu spanac

Rulada colorata cu spanac

Spanacul ales, spalat, se fierbe in apa cu sare cateva minute(10 minute), se scurege de apa, se toaca,

16 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu coriandru verde si ardei iute

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

10 voturi    4 comentarii
28h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza telemea de oi sau branza de burduf
  • costita sau kaizer putin afumate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Branza feta la gratar