Se face o mamaliguta putin mai tare si se rastoarna pe o folie alimentara, se intinde ca o foaie cu grosimea de 1 cm. Dupa ce se niveleaza se aseaza peste ea un strat de afumatura taiata marunt si calita in putin ulei iar peste ea branza. Cantitatile de branza si afumatura variaza functie de gustul fiecaruia. Se ruleaza ca un baton si se poate folosi taind felii groase de cca 2 cm. calda sau dupa racire se introduce in frigider si o puteti manca rece sau incalzita pe gratar, ori in tigaie cu putin unt si peste puteti pune oua.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii