autor:

Fara foto

» » Aperitive

Baton de mamaliguta

Autor: marcela ianovici (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marcela ianovici (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
malai, apa, sare, branza telemea de oi sau branza de burduf, costita sau kaizer putin afumate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se face o mamaliguta putin mai tare si se rastoarna pe o folie alimentara, se intinde ca o foaie cu grosimea de 1 cm. Dupa ce se niveleaza se aseaza peste ea un strat de afumatura taiata marunt si calita in putin ulei iar peste ea branza. Cantitatile de branza si afumatura variaza functie de gustul fiecaruia. Se ruleaza ca un baton si se poate folosi taind felii groase de cca 2 cm. calda sau dupa racire se introduce in frigider si o puteti manca rece sau incalzita pe gratar, ori in tigaie cu putin unt si peste puteti pune oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc; Amestecam branza cu un ou si albusul

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza telemea de oi sau branza de burduf
  • costita sau kaizer putin afumate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci