1.Branza dulce se trece prin sita .Frisca pentru gatit se pune la fiert cu zaharul,vanilia si cu amidonul alimentar.Cand compozitia s-a ingrosat, se ia de pe foc.
2.Se spala lamaia si se rade, apoi coaja rasa se amesteca cu branza ,cu untul si cu amestecul de frisca , racit.
3.Cu mana uda se fa fac mici batone din compozitia de branza si fiecare separat se impacheteaza in folie , se pun pe o tava si se tin la frigider 2-3 ore , pana se intaresc.
4.Ciocolata de menaj se pune la topit cu o lingurita de apa si , cand este topita, se ia de pe foc si se trec prin ea batoanele de branza, care se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt si se lasa sa se usuce.
Nota:
1.Pentru ca gustul batoanelor sa fie si mai bun, in ciocolata de menaj se poate adauga 1 lingurita de scortisoara macinata\'
2.In compozitia de branza se pot pune stafide sau fructe confiate , taiate foarte fin;
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii