autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Baton umplut

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
Un baton de paine, 2 oua fierte, 200 g ficat prajit dat pe masina, un piept de pui fiert dat pe masina, 100g de unt, o lingura de mustar, sare, piper, o cana de lapte

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se mixeaza cu miezul din baton.
Batonul sa taie in doua pe lungime, miezul se adauga la umplutura, coaja se stropeste foarte bine cu lapte caldut si se umple cu compozitia omogena. Se unesc cele doua jumatati umplute, se preseaza ,se inveleste in celofan si se da la rece pentru cateva ore.
Se taie felii de 1 cm grosime, se servesc la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baton umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) – reteta Turul Frantei Eurosport

La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) – reteta Turul Frantei Eurosport

Ca de obicei, in fiecare an, comentatorii de la Eurosport Romania prezinta in fiecare etapa cate

28 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Un baton de paine
  • 2 oua fierte
  • 200 g ficat prajit dat pe masina
  • un piept de pui fiert dat pe masina
  • 100g de unt
  • o lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • o cana de lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob