autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Baton umplut

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
Un baton de paine, 2 oua fierte, 200 g ficat prajit dat pe masina, un piept de pui fiert dat pe masina, 100g de unt, o lingura de mustar, sare, piper, o cana de lapte

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se mixeaza cu miezul din baton.
Batonul sa taie in doua pe lungime, miezul se adauga la umplutura, coaja se stropeste foarte bine cu lapte caldut si se umple cu compozitia omogena. Se unesc cele doua jumatati umplute, se preseaza ,se inveleste in celofan si se da la rece pentru cateva ore.
Se taie felii de 1 cm grosime, se servesc la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baton umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Un baton de paine
  • 2 oua fierte
  • 200 g ficat prajit dat pe masina
  • un piept de pui fiert dat pe masina
  • 100g de unt
  • o lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • o cana de lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon