Lamaia taiata rondele,piersicile si caisele taiate fideluta,impreuna cu vinul se pun intr-un castron si lasa la racoare cu un capac deasupra 2-3 ore.
Piersicile si caisele se storc intr-un tifon,iar sucul lor se amesteca cu vinul la care se adauga siropul de coacaze.Se toarna in pahare cu multa gheata si se orneaza cu rondele de lamaie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii