Pregatiti un pahar si umpleti-l cu apa calda.
Intr-o craticioara turnati lichiorul de avocado,romul,laptele de pasare si siropul de vanilie si incalziti-le amestecand din cand in cand,pana aproape de nivelul de fierbere.Intre timp bateti albusul spuma cu o lingura de zahar si adaugati cu o lingura(sa nu se rupa albusul) in amestecul de lapte si lichior.Goliti paharul de apa calda si tunati amestecul de lapte de pasare.Decorati cu un praf de nucsoara macinata si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii