Ingrediente
-9 galbenusuri, -500ml lapte, -500ml frisca, -zahhar vanilat, -10g de gelatina-, -125g zahar, -un paharel mic de cognac
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Ingrediente
-9 galbenusuri, -500ml lapte, -500ml frisca, -zahhar vanilat, -10g de gelatina-, -125g zahar, -un paharel mic de cognac
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
titza (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Vera, imi pare bine ca ai editat reteta si ca ai tinut cont de indicatiile mele. Acum e corect iar reteta e interesanta, o voi proba si eu.
mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Delicioasa si frumos prezentat produsul final.
vera (Chef de cuisine) , 09 mai 2009
Eu pregatesc sceasta bavarese si cu ciocolata topita, pusa deasupra, sau cu culis de capsuni si ornata cu frisca, e delicioasa!!!
Redusa
1h
3 voturi
titza (Chef de cuisine)
Vera, imi pare bine ca ai editat reteta si ca ai tinut cont de indicatiile mele. Acum e corect iar reteta e interesanta, o voi proba si eu.