autor:

karrmenus

» » Aperitive

Beef tartare

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
750 gr carne de vita tocata fin cu satarul, 1/2 ceapa mica, 1 lingura capere taiate fin, 4 castraveciori mici in otet taiati marunt, 4 galbenusuri, 1 lingurita pasta de anchois (sau sardele), 1 lingura rasa de paprica, 1 lingura de ketchup, 1 lingura mustar dijon, 3-4 picaturi de sos Tabasco, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura coniac bun.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se amesteca bine cu restul ingredientelor, se condimenteaza cu sare si piper, se formeaza 4 portii, se aseaza in farfurii pe foi de salata si cu sferturi de rosii cherry, se serveste cu paine prajita fara coaja taiata ornamental.
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef tartare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Trandafiri aperitiv din foietaj

Trandafiri aperitiv din foietaj

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj

35 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Suberec

Suberec

1. Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda

53 voturi    21 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 gr carne de vita tocata fin cu satarul
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 lingura capere taiate fin
  • 4 castraveciori mici in otet taiati marunt
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingurita pasta de anchois (sau sardele)
  • 1 lingura rasa de paprica
  • 1 lingura de ketchup
  • 1 lingura mustar dijon
  • 3-4 picaturi de sos Tabasco
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura coniac bun.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pulpe de pui imbracate in bacon