autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

berbec cu varza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, untura, ceapa, sare, varza murata, pasta de tomate, rosii, boia de ardei dulce, foi de dafin, cimbru, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa.
Se adauga pasta de tomate si varza, continuand fierberea cca 30 min. Bucatile de carne se asaza peste varza, pe marginea vasului. Se adauga foi de dafin, boia de ardei, cimbru, cantitatea de apa necesara si se continua fierberea cca 2 ore la foc moderat, cu vasul acoperit. Rosiile se asaza peste varza cand e fiarta si se introduce la cuptor pentru gratinare, 10 -15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "berbec cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu amestec mexican

Tarta cu amestec mexican

Se framanta toate ingredientele pentru aluat si se tine la frigider cam 1/2 ora dupa care se intinde

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe. Ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de berbec
  • untura
  • ceapa
  • sare
  • varza murata
  • pasta de tomate
  • rosii
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin
  • cimbru
  • piper boabe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Salata verde cu pui si sos picant de iaurt