Se amesteca toate la cald si se toarna intr-o tava unsa si tapetata.Se Se coace la foc potrivit.Prajitura calda se taie in 100 de bucatele(aproximativ cat un deget).
Crema
Se fierb toate pe foc potrivit,apoi se da laoparte de pe foc.Cand este calda se trec toate betisoarele prin ciocolata,apoi prin nuca macinata.Daca betisoarele sunt moi poti sa pui ciocolata peste ele in tava si o dai la rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii