Betisoare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -280 gr. faina
  • -200 gr. zahar
  • -80 gr. unt
  • -2 linguri miere
  • -1 ou
  • -5 linguri lapte
  • -1 praf de copt
  • Crema
  • -60 gr. cacao
  • -250 gr. unt
  • -150 gr. lapte
  • -360 gr. zahar
  • -150-200 gr. nuca macinata

Mod de preparare

Se amesteca toate la cald si se toarna intr-o tava unsa si tapetata.Se Se coace la foc potrivit.Prajitura calda se taie in 100 de bucatele(aproximativ cat un deget).

Crema

Se fierb toate pe foc potrivit,apoi se da laoparte de pe foc.Cand este calda se trec toate betisoarele prin ciocolata,apoi prin nuca macinata.Daca betisoarele sunt moi poti sa pui ciocolata peste ele in tava si o dai la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor