autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Betisoare

Autor: florentina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
-280 gr. faina, -200 gr. zahar, -80 gr. unt, -2 linguri miere, -1 ou, -5 linguri lapte, -1 praf de copt, , Crema, -60 gr. cacao, -250 gr. unt, -150 gr. lapte, -360 gr. zahar, -150-200 gr. nuca macinata

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate la cald si se toarna intr-o tava unsa si tapetata.Se Se coace la foc potrivit.Prajitura calda se taie in 100 de bucatele(aproximativ cat un deget).

Crema
Se fierb toate pe foc potrivit,apoi se da laoparte de pe foc.Cand este calda se trec toate betisoarele prin ciocolata,apoi prin nuca macinata.Daca betisoarele sunt moi poti sa pui ciocolata peste ele in tava si o dai la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Snitele “Betisoare” din piept de gaina cu mac

Snitele “Betisoare” din piept de gaina cu mac

Se ia pieptul de gaina,se spala,se zvanta bine ,se dezoseaza si se taie fasii ca betisoarele pe lungime. Separat

8 voturi    14 comentarii
40 min
Fripturi
Betisoare de Berlin

Betisoare de Berlin

Pt.aluat,se freaca faina cu untul(bucatele),se adauga celelalte ingrediente si se framinta bine.Din

20 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -280 gr. faina
  • -200 gr. zahar
  • -80 gr. unt
  • -2 linguri miere
  • -1 ou
  • -5 linguri lapte
  • -1 praf de copt
  • Crema
  • -60 gr. cacao
  • -250 gr. unt
  • -150 gr. lapte
  • -360 gr. zahar
  • -150-200 gr. nuca macinata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Clatite de ciocolata