autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Betisoare

Autor: florentina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
-280 gr. faina, -200 gr. zahar, -80 gr. unt, -2 linguri miere, -1 ou, -5 linguri lapte, -1 praf de copt, , Crema, -60 gr. cacao, -250 gr. unt, -150 gr. lapte, -360 gr. zahar, -150-200 gr. nuca macinata

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate la cald si se toarna intr-o tava unsa si tapetata.Se Se coace la foc potrivit.Prajitura calda se taie in 100 de bucatele(aproximativ cat un deget).

Crema
Se fierb toate pe foc potrivit,apoi se da laoparte de pe foc.Cand este calda se trec toate betisoarele prin ciocolata,apoi prin nuca macinata.Daca betisoarele sunt moi poti sa pui ciocolata peste ele in tava si o dai la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Betisoare de Berlin

Betisoare de Berlin

Pt.aluat,se freaca faina cu untul(bucatele),se adauga celelalte ingrediente si se framinta bine.Din

20 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Se taie dovlecelul pe lung ; apoi il dati cu sare si-l lasati cam o ora, intr-o sita/strecuratoare

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -280 gr. faina
  • -200 gr. zahar
  • -80 gr. unt
  • -2 linguri miere
  • -1 ou
  • -5 linguri lapte
  • -1 praf de copt
  • Crema
  • -60 gr. cacao
  • -250 gr. unt
  • -150 gr. lapte
  • -360 gr. zahar
  • -150-200 gr. nuca macinata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Placinta impletita cu gem de prune si nuci