Zahărul şi albuşurile se pun într-un vas care se aşază în alt vas mai mare cu apă fierbinte pe foc. Se bat cu mixerul până când încep să se întărească. Se scoate vasul din apa fierbinte şi se lasă la loc rece să se răcescă bine.
Se adaugă apoi miezul de nucă, coaja de lămâie rasă sau ciocolata rasă. În cazul când nu se pune nimic, se stoarce în spuma de ou cu zahăr, 1/2 de lămâie. Cu linguriţa se pun pe tava de copt, aşternută cu hârtie unsă, grămăjoare distanţate.
Se coc la foc foarte slab.
Poftă bună!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii