Se bat cu telul sau mixerul albusurile pina formeaza o spuma tare.
Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Compozitia se pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla.
Se coc la foc potrivit.
Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii