Bezele Trandafiri

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie
Bezele Trandafiri

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 120 g zahar granulat
  • Esenta de vanilie
  • Colorant alimentar rosu

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 90C si tapetam 2 tavi cu hartie de copt.

Punem zaharul, albusurile si vanilia intr-un bol pe baie de aburi la foc mic si amestecam cu o spatula pana se dizolva toate granulele de zahar (nu se mai simt daca luam putina compozitie intre degete). Bolul nu trebuie sa atinga apa fierbinte, iar albusurile trebuie sa fie caldute, nu sa fiarba deoarece se coaguleaza. Le luam de pe aburi si batem compozitia 7-8 minute pe viteza mare. La final adaugam si cateva picaturi de colorant alimentar.

Punem compozitia intr-un pos cu dui de stea si formam trandafirasii in tavile pregatite pentru copt. Uscam bezelele in cuptor aproximativ 3 ore, apoi le lasam la racit. Rezista o saptamana intr-o cutie inchisa ermetic, la temperatura camerei. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise