autor:

Anonim

» » Aperitive

Biftec cu ceapa prajita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita,carne de port,ceapa,faina,sare,paine alba,oua.ulei,cartofi ,patrunjel verde,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Compozitia tocata se amesteca cu doua oua, cu jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper si sare. Aceasta compozitie se portioneaza in bucati de forma rotunda, se dau prin faina, li se da forma de cuib si se prajesc la cuptor intr-o tava cu ulei incins.
Se prepara ochiuri si se sareaza. Separat se prajeste ceapa taiata cu restul de faina in ulei. Cartofii se sorteaza in ulei si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec cu ceapa prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Aluat:se pun apa+sarea+ulei+unt la fiert. Dupa ce dau in clocot se rastoarna faina toata odata si

6 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chiftele de porumb

Chiftele de porumb

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile

0 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita,carne de port,ceapa,faina,sare,paine alba,oua.ulei,cartofi ,patrunjel verde,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Dovlecei cu cas gratinati