autor:

gabriela bacila

» » Aperitive

biftec tartar

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
250 carne macra de vitel tocata fin, 1 ceapa alba mica, 2 castraveti murati, 1 ou crud, sare, piper, boia iute de ardei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine. Se serveste pe piine prajita calda si cu bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "biftec tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Biftec tartar

Biftec tartar

Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina

7 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Cu respectul cuvenit am ceva obiectii: - se foloseste exclusiv muschi de vaca curatat de pielite; - se pune doar galbenusul de la ou; - pe painea prajita se pune o "boare" de unt si apoi biftecul; - berea rece merge cu mici, iar biftecul tartar cu un vin rosu corpolent ( merlot sau cabernet sovignon nu prea tinere ). Merita !!! E savuros !!! P.S. Felicitari!! Faceti parte din extrem de putinele femei care ar manca asa ceva!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 carne macra de vitel tocata fin
  • 1 ceapa alba mica
  • 2 castraveti murati
  • 1 ou crud
  • sare
  • piper
  • boia iute de ardei

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

30 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Romeo Domnescu (Chef de cuisine)

Cu respectul cuvenit am ceva obiectii: - se foloseste exclusiv muschi de vaca curatat de pielite; - se pune doar galbenusul de la ou; - pe painea prajita se pune o "boare" de unt si apoi biftecul; - berea rece merge cu mici, iar biftecul tartar cu un vin rosu corpolent ( merlot sau cabernet sovignon nu prea tinere ). Merita !!! E savuros !!! P.S. Felicitari!! Faceti parte din extrem de putinele femei care ar manca asa ceva!!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal cu cartofi prajiti