autor:

gabriela bacila

» » Aperitive

biftec tartar

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
250 carne macra de vitel tocata fin, 1 ceapa alba mica, 2 castraveti murati, 1 ou crud, sare, piper, boia iute de ardei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine. Se serveste pe piine prajita calda si cu bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "biftec tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Biftec tartar

Biftec tartar

Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina

7 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Chiftele

Chiftele

Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Cu respectul cuvenit am ceva obiectii: - se foloseste exclusiv muschi de vaca curatat de pielite; - se pune doar galbenusul de la ou; - pe painea prajita se pune o "boare" de unt si apoi biftecul; - berea rece merge cu mici, iar biftecul tartar cu un vin rosu corpolent ( merlot sau cabernet sovignon nu prea tinere ). Merita !!! E savuros !!! P.S. Felicitari!! Faceti parte din extrem de putinele femei care ar manca asa ceva!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 carne macra de vitel tocata fin
  • 1 ceapa alba mica
  • 2 castraveti murati
  • 1 ou crud
  • sare
  • piper
  • boia iute de ardei

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Fara foto

Romeo Domnescu (Chef de cuisine)

Cu respectul cuvenit am ceva obiectii: - se foloseste exclusiv muschi de vaca curatat de pielite; - se pune doar galbenusul de la ou; - pe painea prajita se pune o "boare" de unt si apoi biftecul; - berea rece merge cu mici, iar biftecul tartar cu un vin rosu corpolent ( merlot sau cabernet sovignon nu prea tinere ). Merita !!! E savuros !!! P.S. Felicitari!! Faceti parte din extrem de putinele femei care ar manca asa ceva!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan la cuptor