autor:

merisoare de padure

» » Aperitive

Biftec tartar

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
mushiulet de vitel, un galbenus de ou, boia de ardei iute, delikat, ceapa, mustar, sare, piper, unt, sos worchestershire

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina de tocat). Se toaca ceapa forte marunt(sau se da prin razatoarea mica). Se pune carnea intr-un castron mic (pentru a-i da forma) si se rastoarna pe o farfurie, dupa care se orneaza cu un galbenus crud. Se amesteca cu toate ingredientele, si putin sos worchestershire.

Se serveste pe paine prajita unsa cu unt.

Si obligatoriu cu un pahar de vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Quique Lorraine

Quique Lorraine

Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele. Aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Frumos prezentat!

  • eugg

    eugg (Chef de cuisine) , 06 iulie 2012

    Asa se serveste, cu toate accesoriile pe marginea farfuriei.Asa am fost servit si la restaurant ,dar fara galbenus zimbitor :). Nu sint de acord cu delikat / vegeta, sau alte aiureli .Vad ca in poza apare pe farfurie si ketchup.Da! Se pune, dar in functie de gust . Eu de exemplu sar peste capere ;nu le inteleg rostul.Dar nu sar peste castraveti in otet, tocati marunt. Azi imi fac singur o portie , ca sint singurul din casa care maninca asa ceva . Mersi ptr articol.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Este foarte bun...si nu am mai facut de ceva vreme!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Un produs final foarte colorat.Dar vorba Catalinei...sa mai prin curaj...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Arata excelent prezentarea.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Imi place enorm ,iar prezentarea este de nota 10...Chiar zilele trecute mi-a facut observatie sotul meu ca nu i-am pregatit cam de multisor...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Arata foarte bine biftecul tau...imi place foarte mult carnea cruda de ex:carpaccio,dar nu am mancat niciodata tartar .Am auzit ca este o delicatesa dar mai astept sa prind" curaj".

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • mushiulet de vitel
  • un galbenus de ou
  • boia de ardei iute
  • delikat
  • ceapa
  • mustar
  • sare
  • piper
  • unt
  • sos worchestershire

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

20 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos prezentat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania