Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina de tocat). Se toaca ceapa forte marunt(sau se da prin razatoarea mica). Se pune carnea intr-un castron mic (pentru a-i da forma) si se rastoarna pe o farfurie, dupa care se orneaza cu un galbenus crud. Se amesteca cu toate ingredientele, si putin sos worchestershire.
Se serveste pe paine prajita unsa cu unt.
Si obligatoriu cu un pahar de vin rosu.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii