autor:

geanina grigoras

» » Dulciuri diverse

Bile cu rom

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
100 g alune pisate, 100 g ciocolata rasa, 120 g cocos, 3-4 lingurite esenta de rom, 1 pliculet de zahar vanilat, 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie, 100 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pun alunele pisate si cocosul intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se coc putin. Punem untul intr-un bol de mixer, adaugam zaharul vanilat, zaharul pudra cu aroma de vanilie, ciocolata rasa si romul, le amestecam un pic cu mixerul dupa care adaugam si alunele pisate si cocosul care s-au copt, amestecam toate acestea la un loc un pic, dupa care facem bilute si le dam prin cocos, apoi se aseaza in forme speciale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bile colorate cu rom

Bile colorate cu rom

Am zdrobit pandispanul si biscuitii, am adaugat margarina, cacao, zaharul pudra, coaja de mandarina,

20 voturi    11 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Pasca cu brinza si pasca cu ciocolata

Pasca cu brinza si pasca cu ciocolata

aluat ptr cozonac-eu amfacut alautul de la reteta Cranch cu ciocolata -nr 89 numai ca am dublat cantitatile. Dupa

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100 g alune pisate
  • 100 g ciocolata rasa
  • 120 g cocos
  • 3-4 lingurite esenta de rom
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 100 g unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Crema catalana cu lapte batut