autor:

geanina grigoras

» » Dulciuri diverse

Bile cu rom

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
100 g alune pisate, 100 g ciocolata rasa, 120 g cocos, 3-4 lingurite esenta de rom, 1 pliculet de zahar vanilat, 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie, 100 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pun alunele pisate si cocosul intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se coc putin. Punem untul intr-un bol de mixer, adaugam zaharul vanilat, zaharul pudra cu aroma de vanilie, ciocolata rasa si romul, le amestecam un pic cu mixerul dupa care adaugam si alunele pisate si cocosul care s-au copt, amestecam toate acestea la un loc un pic, dupa care facem bilute si le dam prin cocos, apoi se aseaza in forme speciale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bile colorate cu rom

Bile colorate cu rom

Am zdrobit pandispanul si biscuitii, am adaugat margarina, cacao, zaharul pudra, coaja de mandarina,

20 voturi    11 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
PORTOCALE UMPLUTE

PORTOCALE UMPLUTE

1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite. 2.

27 voturi    17 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100 g alune pisate
  • 100 g ciocolata rasa
  • 120 g cocos
  • 3-4 lingurite esenta de rom
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 100 g unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
MELCISORI CU LAPTE