autor:

Nagy Florin

» » Dulciuri diverse

Bile de cocos cu ciocolată

Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2010

Ingrediente
150 gr fulgi cocos, 100 gr zahăr, 1 linguriţă esenţă de vanilie sau rom, 2 ouă, 2 pliculeţe zahăr vanilat, 100-150 gr ciocolată menaj., , Din aceste ingrediente iese o portie!

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Într-un bol se amesteca tóate ingredientele, mai puţin ciocolata, după care se formează o pastă omogenă.

Din aceasta se formează biluţe de mărimea unei nuci, care se aşează intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dacă vi se pare că pasta nu este legată mai puteţi adauga un ou.

Se introduc la cuptorul preâncălzit circa 20 min până capată o culoare brun-aurie.

Ca să fie şi mai gustoase şi arătoase, topiţi cicocolata împreună cu puţin ulei şi după aceea tăvăliţi biluţele prin ciocolată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile de cocos cu ciocolată" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prăjitură cu cremă de zahăr ars

Prăjitură cu cremă de zahăr ars

O prajitura simpla dar minunata. Caramelizam trei linguri de zahar intr-o craticioara, apoi il

17 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gem de cirese

Gem de cirese

1. Ciresele spalate si curatate de samburi le punem intr-o cratita. Inainte de a rasturna peste ele

14 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2010

    Buna ideia cu ciocolata,fac si eu dar nu le mai dau prin ciocolata.....o sa incerc si asa....felicitari..

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Delicioase!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Parcã le simt aroma...yummy :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 150 gr fulgi cocos
  • 100 gr zahăr
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie sau rom
  • 2 ouă
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 100-150 gr ciocolată menaj.
  • Din aceste ingrediente iese o portie!

Raporteaza reteta

Retete
de Nagy Florin
Chec cu lapte de cocos

Chec cu lapte de cocos

Se preîncălzeşte cuptorul la 180ºC. Unge o formă de chec cu unt şi presară puţină făină

2 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Chec cu mere caramelizate

Chec cu mere caramelizate

Se preîncălzeşte cuptorul la 150 grade C În vasul unui robot se pun 150g unt şi zahărul pudră.

9 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tartă cu nucă de cocos şi portocale

Tartă cu nucă de cocos şi portocale

Aluatul de foietaj se întinde de 3mm şi se pune într-o tavă de tartă unsă cu unt. Se coace

1 vot    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

mia (Chef de cuisine)

Buna ideia cu ciocolata,fac si eu dar nu le mai dau prin ciocolata.....o sa incerc si asa....felicitari..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Guguluf cu cacao si ciocolata