Într-un bol se amesteca tóate ingredientele, mai puţin ciocolata, după care se formează o pastă omogenă.
Din aceasta se formează biluţe de mărimea unei nuci, care se aşează intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dacă vi se pare că pasta nu este legată mai puteţi adauga un ou.
Se introduc la cuptorul preâncălzit circa 20 min până capată o culoare brun-aurie.
Ca să fie şi mai gustoase şi arătoase, topiţi cicocolata împreună cu puţin ulei şi după aceea tăvăliţi biluţele prin ciocolată.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii