autor:

Nagy Florin

» » Dulciuri diverse

Bile de cocos cu ciocolată

Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2010

Ingrediente
150 gr fulgi cocos, 100 gr zahăr, 1 linguriţă esenţă de vanilie sau rom, 2 ouă, 2 pliculeţe zahăr vanilat, 100-150 gr ciocolată menaj., , Din aceste ingrediente iese o portie!

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Într-un bol se amesteca tóate ingredientele, mai puţin ciocolata, după care se formează o pastă omogenă.

Din aceasta se formează biluţe de mărimea unei nuci, care se aşează intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dacă vi se pare că pasta nu este legată mai puteţi adauga un ou.

Se introduc la cuptorul preâncălzit circa 20 min până capată o culoare brun-aurie.

Ca să fie şi mai gustoase şi arătoase, topiţi cicocolata împreună cu puţin ulei şi după aceea tăvăliţi biluţele prin ciocolată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile de cocos cu ciocolată" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Braunish cu ciocolata si amareto

Braunish cu ciocolata si amareto

Se topeste ciocolata la ben marin sau in cuptorul cu micro unde dupa care seadauga nes-cafe licher

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu merisoare

Fursecuri cu merisoare

Amestecam iaurtul cu zaharul,pana cand acesta se topeste partial. Adaugam esentele, ouale, praful

21 voturi    17 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2010

    Buna ideia cu ciocolata,fac si eu dar nu le mai dau prin ciocolata.....o sa incerc si asa....felicitari..

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Delicioase!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Parcã le simt aroma...yummy :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 150 gr fulgi cocos
  • 100 gr zahăr
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie sau rom
  • 2 ouă
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 100-150 gr ciocolată menaj.
  • Din aceste ingrediente iese o portie!

Raporteaza reteta

Retete
de Nagy Florin
Chec cu lapte de cocos

Chec cu lapte de cocos

Se preîncălzeşte cuptorul la 180ºC. Unge o formă de chec cu unt şi presară puţină făină

2 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Chec cu mere caramelizate

Chec cu mere caramelizate

Se preîncălzeşte cuptorul la 150 grade C În vasul unui robot se pun 150g unt şi zahărul pudră.

8 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tartă cu nucă de cocos şi portocale

Tartă cu nucă de cocos şi portocale

Aluatul de foietaj se întinde de 3mm şi se pune într-o tavă de tartă unsă cu unt. Se coace

1 vot    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

mia (Chef de cuisine)

Buna ideia cu ciocolata,fac si eu dar nu le mai dau prin ciocolata.....o sa incerc si asa....felicitari..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu crema de vanilie si mouse de capsuni