autor:

Epure Mariana

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bile de orez la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 ceasca orez alb cu bob rotund, patrunjel verde, unt, pesmet, condiment mix legume Secretul Gustului, pentru ornament, frunze de telina si rosii

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile de orez la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de linte rosie cu kaizer

Mancare de linte rosie cu kaizer

Puneţi apă la fiert într-o oală, presăraţi un praf de sare în ea, iar, cînd

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friganele de ciuperci cu dovlecel

Friganele de ciuperci cu dovlecel

Se spala bine si se toaca marunt ciupercile, dovlecelu si ardeiul gras (pastrati cateva feliute pentru

16 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    cinela (Maestru bucatar) , 23 septembrie 2014

    si daca nu avem asa ceva? doubletta sau zepter grill?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O idee grozava. Multumim

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Interesant,eu le fac la Zepter Grill,o bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceasca orez alb cu bob rotund
  • patrunjel verde
  • unt
  • pesmet
  • condiment mix legume Secretul Gustului
  • pentru ornament
  • frunze de telina si rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

cinela (Maestru bucatar)

si daca nu avem asa ceva? doubletta sau zepter grill?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete umplute - reteta din Muntenia