autor:

Epure Mariana

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bile de orez la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 ceasca orez alb cu bob rotund, patrunjel verde, unt, pesmet, condiment mix legume Secretul Gustului, pentru ornament, frunze de telina si rosii

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile de orez la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Se taie ceapa si se caleste aproximativ 1 minut in ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate

19 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu sos

Fasole cu sos

Fasolea muiata se fierbe in apa clocotita cu o ceapa, un morcov, boabe de piper, o foaie de dafin. Calim

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    cinela (Maestru bucatar) , 23 septembrie 2014

    si daca nu avem asa ceva? doubletta sau zepter grill?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O idee grozava. Multumim

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Interesant,eu le fac la Zepter Grill,o bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceasca orez alb cu bob rotund
  • patrunjel verde
  • unt
  • pesmet
  • condiment mix legume Secretul Gustului
  • pentru ornament
  • frunze de telina si rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

cinela (Maestru bucatar)

si daca nu avem asa ceva? doubletta sau zepter grill?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Papricas de fasole verde cu carnati