autor:

Epure Mariana

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bile de orez la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 ceasca orez alb cu bob rotund, patrunjel verde, unt, pesmet, condiment mix legume Secretul Gustului, pentru ornament, frunze de telina si rosii

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile de orez la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar

Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar

Cartofii noi bine spalati se fierb in coaja, in apa cu putina sare, aproximativ 15-20 minute. Se

22 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu suc de rosii

Spanac cu suc de rosii

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce

34 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    cinela (Maestru bucatar) , 23 septembrie 2014

    si daca nu avem asa ceva? doubletta sau zepter grill?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    O idee grozava. Multumim

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Interesant,eu le fac la Zepter Grill,o bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceasca orez alb cu bob rotund
  • patrunjel verde
  • unt
  • pesmet
  • condiment mix legume Secretul Gustului
  • pentru ornament
  • frunze de telina si rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

cinela (Maestru bucatar)

si daca nu avem asa ceva? doubletta sau zepter grill?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
DOVLECEL PANE CU USTUROI