autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Bile din branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Acest preparat se pregateste destul de rapid, este foarte gustos si infrumuseteaza un platou, alaturi de alte diverse aperitive., Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,, 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,, 50 g unt,, 1/2 ceapa,, piper,, 1 lingurita boia(cine doreste picant, poate folosi boia de ardei iute)., 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust. Se formeaza bilute din acest amestec, care se dau prin patrunjel verde tocat foarte fin. Se aseaza pe pat de salata verde creata, este de efect langa alte preparate pe acelasi paltou .
Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust. Se formeaza bilute
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile din branza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Salata de beof

Salata de beof

Pentru salata de boeuf eu folosesc o parte din carnea de pui fiarta (pieptul) pentru supa de pui.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cea de-a VII-a intilnire a

Cea de-a VII-a intilnire a "Gustoaselor" la Bran Predelut - Partea a II-a

Si a inceput cea de-a treia zi minunata, cand ne-am baut cafeluta, am servit micul dejun impreuna,

3 voturi    2 comentarii
2 min
Aperitive

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tatiana Popescu , 13 iulie 2016

    Foarte bune, si aspectuoase.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Sunt foarte bune si aspectuoase

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Ce bune trebuie sa fie.Si aratoase !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Cred ca sunt tare delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Acest preparat se pregateste destul de rapid
  • este foarte gustos si infrumuseteaza un platou
  • alaturi de alte diverse aperitive.
  • Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,
  • 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,
  • 50 g unt,
  • 1/2 ceapa,
  • piper,
  • 1 lingurita boia(cine doreste picant
  • poate folosi boia de ardei iute).
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Prajitura Negresa cu cocos

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

18 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Gomboti cu prune

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

15 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Tatiana Popescu

Foarte bune, si aspectuoase.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Scufite cu branza si verdeata Scufite cu branza si verdeata

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa. Se pot consuma alaturi de alte aperitive intr-un cadru mai mult sau

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Gogosele din cartofi cu porumb Gogosele din cartofi cu porumb

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam o forma, le punem pe tava și le dam

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive