autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Bile din branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Acest preparat se pregateste destul de rapid, este foarte gustos si infrumuseteaza un platou, alaturi de alte diverse aperitive., Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,, 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,, 50 g unt,, 1/2 ceapa,, piper,, 1 lingurita boia(cine doreste picant, poate folosi boia de ardei iute)., 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust. Se formeaza bilute din acest amestec, care se dau prin patrunjel verde tocat foarte fin. Se aseaza pe pat de salata verde creata, este de efect langa alte preparate pe acelasi paltou .
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 600 lei
1599.99 lei
999.99 lei

  • 4 comentarii

  • Tatiana Popescu , 13 iulie 2016

    Foarte bune, si aspectuoase.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Sunt foarte bune si aspectuoase

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Ce bune trebuie sa fie.Si aratoase !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Cred ca sunt tare delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Acest preparat se pregateste destul de rapid
  • este foarte gustos si infrumuseteaza un platou
  • alaturi de alte diverse aperitive.
  • Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,
  • 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,
  • 50 g unt,
  • 1/2 ceapa,
  • piper,
  • 1 lingurita boia(cine doreste picant
  • poate folosi boia de ardei iute).
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Tatiana Popescu

Foarte bune, si aspectuoase.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mini pateuri cu branza sarata