autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Bile din branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Acest preparat se pregateste destul de rapid, este foarte gustos si infrumuseteaza un platou, alaturi de alte diverse aperitive., Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,, 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,, 50 g unt,, 1/2 ceapa,, piper,, 1 lingurita boia(cine doreste picant, poate folosi boia de ardei iute)., 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust. Se formeaza bilute din acest amestec, care se dau prin patrunjel verde tocat foarte fin. Se aseaza pe pat de salata verde creata, este de efect langa alte preparate pe acelasi paltou .
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Scufite cu branza si verdeata

Scufite cu branza si verdeata

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa. Se pot consuma alaturi de alte aperitive

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Omleta cu urda

Omleta cu urda

Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o

11 voturi    15 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tatiana Popescu , 13 iulie 2016

    Foarte bune, si aspectuoase.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Sunt foarte bune si aspectuoase

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Ce bune trebuie sa fie.Si aratoase !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Cred ca sunt tare delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Acest preparat se pregateste destul de rapid
  • este foarte gustos si infrumuseteaza un platou
  • alaturi de alte diverse aperitive.
  • Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,
  • 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,
  • 50 g unt,
  • 1/2 ceapa,
  • piper,
  • 1 lingurita boia(cine doreste picant
  • poate folosi boia de ardei iute).
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Tatiana Popescu

Foarte bune, si aspectuoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu legume si sos de parmezan