autor:

Alice85

» » Dulciuri diverse

Bile din cocos.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
Este o reteta simpla si usor de preparat si buna!, , 300 g albus de oua(9 albusuri), 300 g cocos, 300 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.
Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.
Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.
Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.
Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.
Bagam la cuptor si il coborim la 170 de grade timp de 20-30 minute.
Servim rece si dupa plac.Putem sa servim cu frisca.


Mentiuni-albusul de ou poate fii facut spuma inainte de al amesteca cu zaharul si cocosul.Eu nu l-am batut si cind am bagat in cuptor a inceput sa iasa putin albusul de dedesupt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile din cocos." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu fructe goji

Briose cu fructe goji

Se pun intr-un vas pe rand ouale,zaharul,zaharul vanilat uleiul , laptele si cacao si se mixeaza

1 vot    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Crema de lapte cu migdale

Crema de lapte cu migdale

Laptele se pune la fiert cu coaja rasa de lamâie si când da în clocot se da deoparte. Între

2 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine):

    M-am tinut de cuvant si am testat reteta si dupa cum vezi(am pus si dovezile)mi-au iesit niste bile delicioase.Modificari prea mari nu am facut,am batut albusurile spuma cu un praf de sare si in plus am pus 1 pliculet de zahar vanilat.In cuptor le-am tinut doar 10 minute.Multumim pentru reteta!

  • 25 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    LALY , 13 iunie 2010

    Ce bue trebuie sa fie.Felicitari.Trebuiesc incercate.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Draga flory avram ,lasa-ma sa iti spun ca ti-au iesit superbe chiar mult mai frumoase ca ale mele. Felicitari!!!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Ok accept orice tip de critica,dar nu imi spune tu mie ca nu intelegi cind spun 9 albusuri. ce dumnezeu . 9 albusuri =300 gr. Cuptorul sus si jos inseamna ca in incalzim sus si zos(cel putin cuptorul meu incalzeste cum vreau eu,adica :incalzeste ,numai sus,sau numai jos sau ambele),parca am fii la gradinita.pt panseluta. Cit despre comentariul lui Ludmila,Da recunosc a fost vina mea ca le- am cam rumenit,NU ars.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      ce bine arata !am sa tin cont si de sfatul lui Flori Adam

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      tare frumoase si multeeeee!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Imi place reteta,am savat-o si cu siguranta am s-o testez.Promit sa revin cu amanunte,felicitari!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte bine arata si ce gustoase trebuie sa fie.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Delicioase!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Arata foarte foarte bine!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte interesanta reteta! Sigur o retin si felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Arata grozav...salvat votat

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Va multumesc din suflet la toti si toate pentru comentarile voastre. Manolovici Eugen , sa sti ca m-ai facut sa rid. Husni ,ma bucur ca ti.a venit la tanc reteta mea :)

    • Fara foto

      Ludmila , 15 mai 2010

      Cam arse bilutele tale pentru atatea comentarii extaziate.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Minunata reteta, la fel si prezentarea!Felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Ai pus la "tzanc" reteta asta !Am niste albusuri in congelator(de la Paste) si nu stiam ce sa fac cu ele. Ma gindeam sa fac Lapte de pasare,dar,acum,am o reteta noua si delicioasa !

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Sigur este mai bine sa se bata intai albusurile cu zahar, si apoi sa se adauge cocosul amestecand usor.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      3 ingrediente fantezie, marca Alice 85 = desert delicios !, asta da optimizare ?, nu ?

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte gustos!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      alice draga,fetele astea cred ca nu citesc reteta ,umbla dupa puncte.eu inteleg din reteta ta ca faci un aluat din albusuri,cred ca ar trebui sa spefici mai intai ca sunt 9 si apoi sa spiu cate grame ca nimeni nu le cantareste.e o reteta buna ptr cand iti raman albusuri multe.hartia speciala este hartie de copt.cel putin asa pare din poze. ce inseamna cuptorul incins la 210 grade sus si jos ?aici m-ai bagat in ceata.cred ca e o reteta faina,care nu ai explicat-o cum trebuie,imi pare rau sa spun asta.ornarea ?e doar ornare sau mai e vreun schepsis? daca faci precizarile care le-am cerut promit s-o fac.pentru ca imi place aluatul.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata super si sunt delicioase!!!

    • miki

      miki (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      foarte interesanta reteta,

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Intr-adevar este un desert rapid si delicios...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata tare bine,si cred ca sunt si bune.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Ce rapide sunt ! si arata foarte bine, trebue sa incerc. Felicitari ! ai votul meu.

    • costy hunny

      costy hunny (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      interesant si cred ca si foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • Este o reteta simpla si usor de preparat si buna!
  • 300 g albus de oua(9 albusuri)
  • 300 g cocos
  • 300 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

LALY

Ce bue trebuie sa fie.Felicitari.Trebuiesc incercate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Trigoane cu gutui si smochine