autor:

Vekas

» » Aperitive

BILUTE CU BRANZA DE VACI SI CIUPERCI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
500g.ciuperci,, 2 cepe,, 2 linguri unt,, 2 linguri oregano,, 400g.branza dulce degresata,, 5 linguri lapte,, 1 legatura patrunjel verde, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile si ceapa si se spala. Se oparesc ciupercile, se scurg si se taie cubulete.
2. Se toaca ceapa marunt si se caleste in untul topit. Se adauga ciupercile, 50ml. apa si se inabusa impreuna pana scad.
3. Se paseaza branza printr-o sita si se amesteca cu ciupercile, laptele, oregano si sare, dupa gust.
4. Cu mainile umede se formeaza bilute din compozitie si se trec prin patrunjel tocat fin si se aseaza pe rondele de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "BILUTE CU BRANZA DE VACI SI CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g.ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri unt,
  • 2 linguri oregano,
  • 400g.branza dulce degresata,
  • 5 linguri lapte,
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj