1. Se curata ciupercile si ceapa si se spala. Se oparesc ciupercile, se scurg si se taie cubulete.
2. Se toaca ceapa marunt si se caleste in untul topit. Se adauga ciupercile, 50ml. apa si se inabusa impreuna pana scad.
3. Se paseaza branza printr-o sita si se amesteca cu ciupercile, laptele, oregano si sare, dupa gust.
4. Cu mainile umede se formeaza bilute din compozitie si se trec prin patrunjel tocat fin si se aseaza pe rondele de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii