1. Se curata ciupercile si ceapa si se spala. Se oparesc ciupercile, se scurg si se taie cubulete.
2. Se toaca ceapa marunt si se caleste in untul topit. Se adauga ciupercile, 50ml. apa si se inabusa impreuna pana scad.
3. Se paseaza branza printr-o sita si se amesteca cu ciupercile, laptele, oregano si sare, dupa gust.
4. Cu mainile umede se formeaza bilute din compozitie si se trec prin patrunjel tocat fin si se aseaza pe rondele de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii