Bilute cu cacao si nuca de cocos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Bilute cu cacao si nuca de cocos

Ingrediente

  • 500gr biscuiti
  • 100ml lapte
  • 80gr margarina pt prajituri
  • cacao
  • esenta de rom
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se rad biscutiti si se pun intr-un vas,se adauga laptele,se amesteca cu esenta de rom.Pe foc se topeste margarina si putin zahara(daca doriti mai dulce),dupa aceea margarina topita se pune in vas si se amesteca.

Pe o farfurie se pune nuca de cocos,din compozitia obtinuta in vas se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.

Le puneti la frigider 3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise