autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Bilute cu cocos

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg branza dulce,6 linguri zahar pudra,coaja de la o lamaie, plicuri zahar vanilat,300ml lapte, gris,50g stafide,300g nuca de cocos,fulgi de ciocolata(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Facem un gris cu lapte mai vartos,in care punem zahar pudra;se da la racit.Intre timp intr-un vas amestecam branza de vaci cu stafide,coaja rasa de lamaie si zahar vanilat,iar la urmae punem grisul.Din aceasta compozitie consistenta se formeaza bilute ce se tavalesc prin nuca de cocos si fulgi de ciocolata.Se dau bilutele la frigider o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bilute cu nuca de cocos

Bilute cu nuca de cocos

Biscuitii se dau prin masina de tocat. Untul (sau margarina) se topeste, iar intr-un bol amestecam

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete de Craciun
Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Mod de preparare bilute de cocos: Amestecati bine toate ingredientele,apoi lasati compozitia la

137 voturi    34 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza dulce,6 linguri zahar pudra,coaja de la o lamaie, plicuri zahar vanilat,300ml lapte, gris,50g stafide,300g nuca de cocos,fulgi de ciocolata(optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cornulete cu nuca