autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Bilute cu cocos

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg branza dulce,6 linguri zahar pudra,coaja de la o lamaie, plicuri zahar vanilat,300ml lapte, gris,50g stafide,300g nuca de cocos,fulgi de ciocolata(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Facem un gris cu lapte mai vartos,in care punem zahar pudra;se da la racit.Intre timp intr-un vas amestecam branza de vaci cu stafide,coaja rasa de lamaie si zahar vanilat,iar la urmae punem grisul.Din aceasta compozitie consistenta se formeaza bilute ce se tavalesc prin nuca de cocos si fulgi de ciocolata.Se dau bilutele la frigider o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu bilute de branza si cocos

Prajitura cu bilute de branza si cocos

Pentru bilutele de cocos amestecam toate ingredientele si modelam cu mainile bilute de marimea unei

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza dulce,6 linguri zahar pudra,coaja de la o lamaie, plicuri zahar vanilat,300ml lapte, gris,50g stafide,300g nuca de cocos,fulgi de ciocolata(optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Melci cu visine