Bilute cu nuca de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bilute cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 300g biscuiti
  • 1/2 pachet unt/margarina
  • 1 lingura cacao
  • nuca macinata
  • nuca de cocos
  • esente de vanilie, rom, lamaie

Mod de preparare

Biscuitii se dau prin masina de tocat. Untul (sau margarina) se topeste, iar intr-un bol amestecam toate ingredientele. Cafeaua se toarna treptat pana se omogenizeaza compozitia. Apoi se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise