autor:

karrmenus

» » Dulciuri diverse

Bilute cu scortisoara

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
250 gr faina, 120 gr margarina, 70 gr zahar, 1 ou, 10 gr scortisoara,1 praf de copt, ciocolata pt glasat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat din toate ingredientele si se da la rece 30 min. Se formeaza bilute (cam cat iei intr-o lingurita) ce se coc la foc potrivit. Dupa racire se introduc pe jumatate in ciocolata topita si se orneaza cu jumatati de alune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)

Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)

Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut)

9 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Potcoave cu nuca

Potcoave cu nuca

Potcoavele sau cornuletele cu nuca sunt minunate! Batem untul pe care l-am lasat la temperatura

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 120 gr margarina
  • 70 gr zahar
  • 1 ou
  • 10 gr scortisoara,1 praf de copt
  • ciocolata pt glasat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu gem