Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica.
Branza o punem intr-un bol si cu ajutorul unui blender o facem pasta fina. Acum putem adauga ceapa razuita, smantana , sare dupa gust si boia. Boiaua ii va da culoare. Somonul afumat il feliem in cubulete mici sau fasiii mici si subtiri.
Amestecam bine. O dam putin la frigider si intre timp pregatim o farfurie cu seminte. Din compozitie luam cu o lingurita mica si facem bilute cu mainile. Fiecare bila o vom da prin seminte si o asezam pe platou.
Procedam la fel pana terminam toata compozitia.
Se poate folosi orice fel de seminte doriti sau se pot combina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii