autor:

valentina ionita

» » Aperitive

BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Ingrediente
Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de numarul de bilute, de gustul fiecaruia si de preferinte ..., Pentru compozitie am folosit 3 linguri branza sfaramata bine cu furculita, o lingura parmezan ras,un cub de branza topita,o lingura crema de branza, o feliuta ardei rosu tocat fin,o feliuta de rosie(fara seminte)tocata marunt ., Pentru "invelis"am folosit patrunjel proaspat tocat,menta,seminte de susan, boia dulce de ardei si masline...

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Este un aperitiv gustos, variat , usor si rapid de preparat.Totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.
Amestecam toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena. Daca nu va grabiti puteti tine cca o ora compozitia la frigider inainte de a modela bilutele.Eu le-am modelat imediat si le-am servit dupa cca jumatate de ora...
Formam bilutele in functie de marimea dorita pe care le putem “tavali” prin patrunjel tocat, marar, menta, boia de ardei dulce, seminte de mac, susan, masline, sunculita tocata marunt, somon maruntit etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
smantana cu branza si mamaliguta

smantana cu branza si mamaliguta

se prepara o mamaliguta moale.branza se poate prepara astfel:500 g lapte gras batut fiert 5 minute

2 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Bilute cu telemea

Bilute cu telemea

Intr-un bol se bat ouale spuma, peste care se rade telemeaua. Se adauga piperul, apoi praful de copt

6 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2014

    multumesc...

  • Fara foto

    Dragoi Corina , 05 februarie 2014

    BUNE

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de numarul de bilute
  • de gustul fiecaruia si de preferinte ...
  • Pentru compozitie am folosit 3 linguri branza sfaramata bine cu furculita
  • o lingura parmezan ras,un cub de branza topita,o lingura crema de branza
  • o feliuta ardei rosu tocat fin,o feliuta de rosie(fara seminte)tocata marunt .
  • Pentru "invelis"am folosit patrunjel proaspat tocat,menta,seminte de susan
  • boia dulce de ardei si masline...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

49 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cas (de oaie) pane