autor:

valentina ionita

» » Aperitive

BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Ingrediente
Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de numarul de bilute, de gustul fiecaruia si de preferinte ..., Pentru compozitie am folosit 3 linguri branza sfaramata bine cu furculita, o lingura parmezan ras,un cub de branza topita,o lingura crema de branza, o feliuta ardei rosu tocat fin,o feliuta de rosie(fara seminte)tocata marunt ., Pentru "invelis"am folosit patrunjel proaspat tocat,menta,seminte de susan, boia dulce de ardei si masline...

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Este un aperitiv gustos, variat , usor si rapid de preparat.Totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.
Amestecam toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena. Daca nu va grabiti puteti tine cca o ora compozitia la frigider inainte de a modela bilutele.Eu le-am modelat imediat si le-am servit dupa cca jumatate de ora...
Formam bilutele in functie de marimea dorita pe care le putem “tavali” prin patrunjel tocat, marar, menta, boia de ardei dulce, seminte de mac, susan, masline, sunculita tocata marunt, somon maruntit etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2014

    multumesc...

  • Dragoi Corina , 05 februarie 2014

    BUNE

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de numarul de bilute
  • de gustul fiecaruia si de preferinte ...
  • Pentru compozitie am folosit 3 linguri branza sfaramata bine cu furculita
  • o lingura parmezan ras,un cub de branza topita,o lingura crema de branza
  • o feliuta ardei rosu tocat fin,o feliuta de rosie(fara seminte)tocata marunt .
  • Pentru "invelis"am folosit patrunjel proaspat tocat,menta,seminte de susan
  • boia dulce de ardei si masline...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

multumesc...

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de cartofi