Sfaramam branza.
Sfaramam branza sau o dam pe razatoare (daca folosim cascaval, telemea sau orice alt fel de branza mai tare). Se pot folosi si mai multe feluri de branza in acelasi timp.
Adaugam ouale si faina amestecata cu praful de copt si trecem la framantat.
Cand obtinem un aluat destul de tare, formam bilute pe care le punem la prajit in ulei incins.
Uleiul trebuie sa acopere bilutele.
Aluatul trebuie sa fie destul de tare, altfel riscati ca la copt, bilutele sa se desfaca si sa se faca precum o omleta, asa ca nu va zgarciti la faina.
Cand se desprind de pe fundul ceaunului si se ridica la suprafata, scoatem bilutele cu o paleta si le punem pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii