autor:

Fara foto

» » Prajituri

Bilute de caise

Autor: Nicoleta Candachia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Candachia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2008

Ingrediente
Aluat: 5 oua, 250gzahar, 250 gulei, o lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie, faina cat cuprinde., , Crema: gem de caise, un pachet de unt, 2 linguri de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din acest aluat se fac bilute mici si se coc la foc potrivit. Cand sunt gata, se scobesc si se smplu cu o crema facuta din gem de caise un pachet de unt si 2 linguri de cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S.

Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S.

Din ingredientele(tava mijlocie) pt. blat se prepara un aluat.care,atunci cind luam cu lingura se

27 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie

Prajitura cu crema de vanilie

Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie in care s-a dizolvat praful

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua
  • 250gzahar
  • 250 gulei
  • o lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie
  • faina cat cuprinde.
  • Crema: gem de caise
  • un pachet de unt
  • 2 linguri de cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu visine Chec cu visine

Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul. Galbenusurile se amesteca cu untul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura ungureasca cu mere