autor:

Fara foto

» » Prajituri

Bilute de caise

Autor: Nicoleta Candachia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Candachia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2008

Ingrediente
Aluat: 5 oua, 250gzahar, 250 gulei, o lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie, faina cat cuprinde., , Crema: gem de caise, un pachet de unt, 2 linguri de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din acest aluat se fac bilute mici si se coc la foc potrivit. Cand sunt gata, se scobesc si se smplu cu o crema facuta din gem de caise un pachet de unt si 2 linguri de cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu jeleu de piersici

Prajitura cu jeleu de piersici

Pregatim o tava cu dimensiune de 30X25 cm pe care o tapetam cu hartie de copt, si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Turta dulce cu cacao

Turta dulce cu cacao

Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt. Se adauga untul taiat bucatele

5 voturi    3 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua
  • 250gzahar
  • 250 gulei
  • o lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie
  • faina cat cuprinde.
  • Crema: gem de caise
  • un pachet de unt
  • 2 linguri de cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere si boti