Bilute de ciocolata si nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar pudra
  • 1oo gr ciocolata
  • 70 gr unt
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Untul se lasa la temperatura camerei 1/2 ora si dupa se omogenizeaza bine.Ciocolata se topeste la bagno marie.Se amesteca branza de vaci cu zaharul,ciocolata si cu untul.

Se adauga nuca de cocos cat sa se intareasca putin compozitia.

Se formeaza bilute care se trec prin nuca de cocos,se pun pe o tava acoperita cu hartie si se pun in congelator.

Se scot cu 1/2 ora inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor