Untul se lasa la temperatura camerei 1/2 ora si dupa se omogenizeaza bine.Ciocolata se topeste la bagno marie.Se amesteca branza de vaci cu zaharul,ciocolata si cu untul.
Se adauga nuca de cocos cat sa se intareasca putin compozitia.
Se formeaza bilute care se trec prin nuca de cocos,se pun pe o tava acoperita cu hartie si se pun in congelator.
Se scot cu 1/2 ora inainte de servire.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii