autor:

Sisters Kitchen

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Biluţe de cocos – cea mai simplă reţetă ever

Autor: Sisters Kitchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sisters Kitchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2013

Ingrediente
1 ou, 100 g zahăr, 100 g fulgi de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

49 voturi

Mod de preparare

1. Oul se mixează cu zahărul.
2. Se adaugă fulgii de cocos şi se amestecă bine.
3. Se formează biluţe şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt.
4. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se coc maximum 10 minute la 180 grade. La jumătatea timpului biluţele se întorc şi pe partea cealaltă şi se presează uşor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biluţe de cocos – cea mai simplă reţetă ever" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 28 comentarii

  • Soulim Asylum , 09 octombrie 2014

    @claudia... Fulgii de cocos SUNT nu e. Ca e vorba de mai multi. ;) Acum exista 2 posibilitati: 1. Cocos=fruct 2.Cocos=pasare. Avand in vedere ca e vorba de o prajitura... las la atitudinea ta sa vad care din cele 2 posibilitati vei alege...

  • Soulim Asylum , 09 octombrie 2014

    Intai se roaga cocosul sa nu cotaiasca gaina . Apoi se roaga gaina sa nu cada closca.

  • Soulim Asylum , 09 octombrie 2014

    Tirica Puiu ;) =))=))=))=)) Astea-s instructiuni pentru "gospodinele" de duminica...

    • Maria Mariana , 09 octombrie 2014

      Tirica Puiu corect!

    • claudia , 14 iulie 2014

      buna as vrea sa stiu si eu ce este fulgi de cocos

    • Olga Andronache Capatina , 10 mai 2014

      huhu, fac si eu maine! mc

    • Georgiana Mihai , 10 mai 2014

      Din pacate, a plecat dintre noi inainte de a descoperi placerea gatitului :(

    • Albu Constantin , 10 mai 2014

      trucurile culinare le stii de la mamaia?

    • Georgiana Mihai , 10 mai 2014

      SUPER BUNE! mi-a luat fix 15 min sa le fac (cu tot cu copt!)

    • Cady

      Cady (Chef de cuisine) , 20 martie 2014

      poti folosi doar albusul. ies la fel de bune si raman albe. cat despre intors... daca pui foaie dubla de copt si le faci mai subtirele, nu este nevoie sa le intorci.

    • Mirela Grigorescu , 24 ianuarie 2014

      sa ma inviti si pe mine ...........sa le mananc :))))

    • Teo Steluta , 24 ianuarie 2014

      AM SA LE INCERC!

    • Annmary Michaela , 24 ianuarie 2014

      se amesteca oul ca la omleta si se adauga cocos

    • Ianole Luminita Cristina , 15 noiembrie 2013

      eu am facut si sunt bune De preferat sa le mananci cu un pahar de lapte! Incercati si voi:)

    • Tirica Puiu , 14 noiembrie 2013

      "poti intoarce cuptorul" (in prealabil debranseaza-l)

    • Tirica Puiu , 14 noiembrie 2013

      mai rau e ca i-a lasat sa iasa ...

    • Mihaela Cioarca , 14 noiembrie 2013

      ai dreptate

    • Mihaela_Cioarca

      Mihaela_Cioarca (Maestru bucatar) , 14 noiembrie 2013

      ai dreptate d-na cornelia

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

      felicitari pt aceasta minunatie...si eu pregatesc ceva asemanator si sunt delicioase...

    • Cristian Fcsb , 14 noiembrie 2013

      VAD CA E CAM GREU CU RETETELE PT UNELE

    • Lucyanghel , 14 noiembrie 2013

      Ce sint fugi de cocos?

    • Elena Iordache , 13 noiembrie 2013

      normal ca asa se face.

    • Rotariu Ecaterina , 13 noiembrie 2013

      Nu inteleg se bate spuma oul intreg si apoi se adauga cocosul sau se amesteca oul cu zaharul si cu cocosul si atat

    • delphy , 13 noiembrie 2013

      ::))

    • Rebecca Aioanei , 13 noiembrie 2013

      Probabil scoti tava din cuptor, le intorci, apoi o bagi la loc. :)

    • Manea Ecaterina , 14 octombrie 2013

      cum sa le intorci doar le faci in cuptor nu

    • Emilia Alexandru , 12 octombrie 2013

      mhhhh

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

      da, e simpla reteta, dar ce bune sunt bilutele !!!!!, nu ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

49 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 g zahăr
  • 100 g fulgi de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Sisters Kitchen
Orez cu creveţi

Orez cu creveţi

Dacă nu avem supă de peşte se pune 1 litru de apă la fiert, apoi punem să se dizolve cubul de

5 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Saramură de pui

Saramură de pui

1.Pulpele de pui se spală bine şi se dau cu sare şi piper. 2.Se frig pe grătarul încins aproximativ

13 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
Prăjitură cu morcovi şi cocos

Prăjitură cu morcovi şi cocos

1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

claudia

buna as vrea sa stiu si eu ce este fulgi de cocos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu mere glazurat cu ciocolata