Punem untul cu uleiul, ciocolata rupta, putina sare si zaharul intr-un vas, la foc incet pana se dilueaza totul.
Amestecam bine ingredientele pe foc sa nu se lipeasca si sa se omogenizeze, apoi dam vasul deoparte sa se raceasca putin compozitia rezultata. Rupem foaia de napolitana in bucati mici, la fel procedam si cu piscoturile si cu biscuitii si punem totul in robot. Adaugam si nuca si le macinam, dar nu prea fin, invartim doar de 2-3 ori sa ramana totusi nuca mai mare, sa o simtim la rontait.
Rasturnam totul intr-un bol si adaugam compozitia cu ciocolata si unt, calduta cat sa suporte degetele. Amestecam totul bine si incepem sa formam bilute in palme, pe care le vom aseza pe hartii de briose si le vom da la rece 20-30 de minute pana se intaresc.
Sunt foarte bune si de efect!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii