Buni pentru ceai, cafea sau chiar simpli
Sunt atât de buni ca nu te saturi sa i mananci se mixeaza zahărul cu ouăle, se adaugă mierea fiebinte scorţişoara, bicarbonatul şi făină și se frământă până se obţine o compoziţie omogenă. Se tapetează o tavă cu hârtie pentru copt. Se încălzeşte cuptorul la 200 grade. Se porţionează aluatul (pe hârtia de copt) cu pistonul pentru fursecuri sau cu ajutorul a două linguriţe. Se ung biscuiții cu albus bătut si se presare zahar tos si nuca. Se coc circa 5-7 minute, până dobândesc o culoare aurie.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii