Buni pentru ceai, cafea sau chiar simpli
Sunt atât de buni ca nu te saturi sa i mananci se mixeaza zahărul cu ouăle, se adaugă mierea fiebinte scorţişoara, bicarbonatul şi făină și se frământă până se obţine o compoziţie omogenă. Se tapetează o tavă cu hârtie pentru copt. Se încălzeşte cuptorul la 200 grade. Se porţionează aluatul (pe hârtia de copt) cu pistonul pentru fursecuri sau cu ajutorul a două linguriţe. Se ung biscuiții cu albus bătut si se presare zahar tos si nuca. Se coc circa 5-7 minute, până dobândesc o culoare aurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii