1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)
2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute
3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt
4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)
5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)
6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau
7. Se lasa la copt 12-15 minute
P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii