autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti

Autor: tia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
150 grame unt, 150-200 grame zahar, 1 ou, 300 grame faina grau, 100-150 grame faina porumb, 1 varf cutit sare, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)
2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute
3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt
4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)
5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)
6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau
7. Se lasa la copt 12-15 minute
P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu portocale

Biscuiti cu portocale

Frecam untura cu zaharul, pana ce aproape s-a topit zaharul si amestecul devine cremos, adaugam rand

9 voturi    10 comentarii
3h
Prajituri
Prajitura cu biscuiti si mere (fara coacere)

Prajitura cu biscuiti si mere (fara coacere)

Apa si zaharul le punem la fiert, pana cand zaharul se topeste. Intre timp curatam merele de coaja

6 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 150 grame unt
  • 150-200 grame zahar
  • 1 ou
  • 300 grame faina grau
  • 100-150 grame faina porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura frantuzeasca