autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti

Autor: tia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
150 grame unt, 150-200 grame zahar, 1 ou, 300 grame faina grau, 100-150 grame faina porumb, 1 varf cutit sare, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)
2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute
3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt
4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)
5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)
6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau
7. Se lasa la copt 12-15 minute
P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu unt

Biscuiti cu unt

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Biscuiti scotieni

Biscuiti scotieni

Punem toate ingredientele in bol si amestecam bine cu mana. Daca aluatul nu se dezlipeste usor de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 150 grame unt
  • 150-200 grame zahar
  • 1 ou
  • 300 grame faina grau
  • 100-150 grame faina porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mango