Biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 grame unt
  • 150-200 grame zahar
  • 1 ou
  • 300 grame faina grau
  • 100-150 grame faina porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)

2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute

3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt

4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)

5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)

6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau

7. Se lasa la copt 12-15 minute

P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise