autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti

Autor: tia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
150 grame unt, 150-200 grame zahar, 1 ou, 300 grame faina grau, 100-150 grame faina porumb, 1 varf cutit sare, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)
2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute
3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt
4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)
5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)
6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau
7. Se lasa la copt 12-15 minute
P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti

Biscuiti

Intr-un bol se mixeaza margarina uleiul si zaharul pina zaharul nu se mai simte si treptat se adauga

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Biscuiti De Casa

Biscuiti De Casa

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos. Adaugati oul si esenta de

16 voturi    3 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 150 grame unt
  • 150-200 grame zahar
  • 1 ou
  • 300 grame faina grau
  • 100-150 grame faina porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clătite la cuptor cu rubarbă și bezea