autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti

Autor: tia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
150 grame unt, 150-200 grame zahar, 1 ou, 300 grame faina grau, 100-150 grame faina porumb, 1 varf cutit sare, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul si untul ( se bat la mixer)
2. Se adauga oul. Se bate la mixer inca 3 minute
3. Intr-un alt vas se amesteca faina de grau, faina de porumb, sarea si praful de copt
4. Se amesteca toata ingredientele si se face o coca (daca nu este destul de consistenta, se mai poate adauga faina de grau)
5. Pe hartie de copt se intind 2 foi cu grosimea de 1 cm si se lasa la rece 30 minute (congelator)
6. Se fac diferite forme si se pun in tava tapetata cu unt/ulei si faina de grau
7. Se lasa la copt 12-15 minute
P.S. Sunt un deliciu unsi cu dulceata, alaturi de o cafea neagra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

pregatiti crema dupa instructiunile de pe plic(500ml lapte,6 linguri zahar si cele 2 plicuri de crema),apoi

18 voturi    1 comentariu
4h
Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Blat de biscuiti: Biscuitii ii sfaramam in bucati potrivite.Topim ciocolata impreuna cu margarina

1 vot    0 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 150 grame unt
  • 150-200 grame zahar
  • 1 ou
  • 300 grame faina grau
  • 100-150 grame faina porumb
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac din...bile