autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2012

Ingrediente
350 gr faina, 2 oua, 120 gr zahar tos, 70 gr ulei un praf de copt, coaja rasa, sucul unei portocale, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si apoi se fac bastonase care se dau prin zahar tos. Se coc 15 minute. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti ciocolatosi cu buline neserioase

Biscuiti ciocolatosi cu buline neserioase

Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, praful de copt si cacao. Ciocolata si untul se topesc impreuna

5 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Ciocolata falsa cu biscuiti

Ciocolata falsa cu biscuiti

Fierbi laptele cu margarina. Separat amesteci zaharul cu cacaoa si le adaugi in vasul cu lapte. Iei

2 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350 gr faina
  • 2 oua
  • 120 gr zahar tos
  • 70 gr ulei un praf de copt
  • coaja rasa
  • sucul unei portocale
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Orez cu lapte cu topping de portocale