autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2012

Ingrediente
350 gr faina, 2 oua, 120 gr zahar tos, 70 gr ulei un praf de copt, coaja rasa, sucul unei portocale, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si apoi se fac bastonase care se dau prin zahar tos. Se coc 15 minute. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu biscuiti si crema de gris

Prajitura cu biscuiti si crema de gris

Punem intr-un vas laptele, zaharul, zaharul vanilat si grisul. Dam la foc mic si tinem pana

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Intr-un castronel frecam untul moale cu zaharul .Biscuitii ii rupem cu mana(bucati mai mari sau mai

6 voturi    0 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350 gr faina
  • 2 oua
  • 120 gr zahar tos
  • 70 gr ulei un praf de copt
  • coaja rasa
  • sucul unei portocale
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere