Se freaca untul cu zaharul,pana se obtine o crema fina. Adaugam sarea,apoi treptat,se incorporeaza faina,amestecand bine.
Impartiti aluatul in 2,si incorporati cacao in una din jumatati. Inveliti cele 2 bile de aluat in folie de plastic si se baga in frigider pentru 2 ore.
Impartiti fiecare bucata de aluat in 3,si formati suluripe care le lipiti intre ele cu albus,alternand culorile. Inveliti din nou aluatul in folie si bagati din nou la frigider pentru o ora.
Taiati aluatul in felii de 5 mm si coaceti 15-20 minute,in cuptorul preancalzit. Cand scoateti biscuitii din cuptor,ii lasati sa se raceasca putin si apoi ii scoateti din tava.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii