autor:

Diana_Chetreanu

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )

Autor: Diana_Chetreanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana_Chetreanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2015

Ingrediente
175 g faina,, 100 g unt,, 75 g branza cu mucegai albastru,, facultativ miez de nuca macinat,, seminte de mac sau migdale macinte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun cele 3 ingrediente in robotul de bucatarie si se framanta pana se obtine o coca. Coca obtinuta se pune pe o folie alimentara si se ruleaza sub forma unui sul cu grosimea de 3-4 cm. Se da la rece pentru cel putin 30 minute. Se scoate coca din frigider si se rostogoleste peste muca macinata sau seminte de mac. Eu am utilizat migdale macinate grosier. Se taie rondele de 0,5 cm grosime si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-20 minute la 180 de grade. La jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

10 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Paine impanata

Paine impanata

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi

21 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 175 g faina,
  • 100 g unt,
  • 75 g branza cu mucegai albastru,
  • facultativ miez de nuca macinat,
  • seminte de mac sau migdale macinte

Raporteaza reteta

Retete
de Diana_Chetreanu
Confit de rata

Confit de rata

Pulpele se freaca bine cu sare grunjoasa, cimbru si usturoi tocat si se lasa la frigider 24 ore,

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri