autor:

Diana_Chetreanu

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )

Autor: Diana_Chetreanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana_Chetreanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2015

Ingrediente
175 g faina,, 100 g unt,, 75 g branza cu mucegai albastru,, facultativ miez de nuca macinat,, seminte de mac sau migdale macinte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun cele 3 ingrediente in robotul de bucatarie si se framanta pana se obtine o coca. Coca obtinuta se pune pe o folie alimentara si se ruleaza sub forma unui sul cu grosimea de 3-4 cm. Se da la rece pentru cel putin 30 minute. Se scoate coca din frigider si se rostogoleste peste muca macinata sau seminte de mac. Eu am utilizat migdale macinate grosier. Se taie rondele de 0,5 cm grosime si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-20 minute la 180 de grade. La jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aperitiv (cu doar 3 ingrediente )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane surpriza

Cascaval pane surpriza

Incorporez: oul,cartoful,faina sare, piper dupa gust.Trec feliile de cascaval prin aceasta compozitie,apoi

19 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu Philadelphia

Tarta sarata cu Philadelphia

1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea

2 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 175 g faina,
  • 100 g unt,
  • 75 g branza cu mucegai albastru,
  • facultativ miez de nuca macinat,
  • seminte de mac sau migdale macinte

Raporteaza reteta

Retete
de Diana_Chetreanu
Confit de rata

Confit de rata

Pulpele se freaca bine cu sare grunjoasa, cimbru si usturoi tocat si se lasa la frigider 24 ore,

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele Din Cartofi