Se pun cele 3 ingrediente in robotul de bucatarie si se framanta pana se obtine o coca. Coca obtinuta se pune pe o folie alimentara si se ruleaza sub forma unui sul cu grosimea de 3-4 cm. Se da la rece pentru cel putin 30 minute. Se scoate coca din frigider si se rostogoleste peste muca macinata sau seminte de mac. Eu am utilizat migdale macinate grosier. Se taie rondele de 0,5 cm grosime si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-20 minute la 180 de grade. La jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii