Se freaca untul cu zaharul. Se adauga oul.Se amestica bine si se adauga faina amestecata cu sarea,coaja rasa de lamaie si fructele conifiate.Amestecam bine,dupa care framantam cu mana.Punem aluatul pe o folie alimentara si ii dam forma de rulou. Strangem folia (am presarat-o cu zahar tos), ca la salamul de biscuiti si punem la congelator pentru o ora.
Dupa ce aluatul a stat la congelator,il vom taia in rondele groase,cam de 5 mm.
Punem biscuitii intr-o tava, usor presarata cu faina si dam la cuptorul de dinainte incins, la foc mediu, cam 10-15 min.Trebuie sa ramana albi, sa nu se rumeneasca.
Sant grozavi alaturi de o cana cu ceai de fructe de padure!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii