autor:

fragolina bianca

» » Dulciuri diverse

Biscuiti asortati gustosi

Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
150 gr. de unt ,, 75 gr. de zahar pudra ,, 1 ou mare,, 225 gr. faina 00 ,, 1/2 lingurita de praf de copt,, sare si arome (eu am utilizat vanilie si lamaie), pentru decor: zahar pudra, cirese confiate, ciocolata topita.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Aprindeti cuptorul la 250 de grade.Untul usor moale se monteaza cu zaharul pudra cu mixerul pentru 5 minute pana devine o compozitie spumoasa. Adaugati oul si aromele si mixati pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se adauga in due trance amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus ca la blatul de tort. Turnati compozitia intr-un sac-au-posche cu sprit si modelati biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt.Introduceti tava in cuptor si dupa 3 minute reduceti temp la 200 grade. Sunt gata cand sunt usor aurii cam 10 minute dar depinde de cuptorul vostru. Lasati sa se raceasca usor pe un gratar pt ca sunt foarte sfaramiciosi calzi. Dupa decorati dupa fantazia voastra. Biscuitii cu ciresele confiate ii decorati inainte de a introduce tava in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti asortati gustosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Mini Cheesecake cu sos de afine

Mini Cheesecake cu sos de afine

Biscuitii se maruntesc, se adauga untul topit si se amesteca bine apoi amestecul l-am impartit in

2 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Bine mai arata !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    sunt tare aspectosi si cred ca sunt sfaramiciosi

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Ft frumosi si buni!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Arata grozav...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      DLICIOSI

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      Ce bina arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 150 gr. de unt ,
  • 75 gr. de zahar pudra ,
  • 1 ou mare,
  • 225 gr. faina 00 ,
  • 1/2 lingurita de praf de copt,
  • sare si arome (eu am utilizat vanilie si lamaie)
  • pentru decor: zahar pudra
  • cirese confiate
  • ciocolata topita.

Raporteaza reteta

Retete
de fragolina bianca
PASTA RECE

PASTA RECE

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar

3 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
FOCACCIA CU ROSII CHERRY

FOCACCIA CU ROSII CHERRY

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu

4 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu lamaie