Aprindeti cuptorul la 250 de grade.Untul usor moale se monteaza cu zaharul pudra cu mixerul pentru 5 minute pana devine o compozitie spumoasa. Adaugati oul si aromele si mixati pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se adauga in due trance amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus ca la blatul de tort. Turnati compozitia intr-un sac-au-posche cu sprit si modelati biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt.Introduceti tava in cuptor si dupa 3 minute reduceti temp la 200 grade. Sunt gata cand sunt usor aurii cam 10 minute dar depinde de cuptorul vostru. Lasati sa se raceasca usor pe un gratar pt ca sunt foarte sfaramiciosi calzi. Dupa decorati dupa fantazia voastra. Biscuitii cu ciresele confiate ii decorati inainte de a introduce tava in cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii