Biscuiti asortati gustosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti asortati gustosi

Ingrediente

  • 150 gr. de unt ,
  • 75 gr. de zahar pudra ,
  • 1 ou mare,
  • 225 gr. faina 00 ,
  • 1/2 lingurita de praf de copt,
  • sare si arome (eu am utilizat vanilie si lamaie)
  • pentru decor: zahar pudra, cirese confiate, ciocolata topita.

Mod de preparare

Aprindeti cuptorul la 250 de grade.Untul usor moale se monteaza cu zaharul pudra cu mixerul pentru 5 minute pana devine o compozitie spumoasa. Adaugati oul si aromele si mixati pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se adauga in due trance amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus ca la blatul de tort. Turnati compozitia intr-un sac-au-posche cu sprit si modelati biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt.Introduceti tava in cuptor si dupa 3 minute reduceti temp la 200 grade. Sunt gata cand sunt usor aurii cam 10 minute dar depinde de cuptorul vostru. Lasati sa se raceasca usor pe un gratar pt ca sunt foarte sfaramiciosi calzi. Dupa decorati dupa fantazia voastra. Biscuitii cu ciresele confiate ii decorati inainte de a introduce tava in cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise