Punem ciocolata kouvertura biter intr un bol metalic. Adaugam untul. Punem bolul deasupra unei craticioare ccu apa care fierbe. Avem grija ca fundul bolului sa nu atinga apa. Topim la bain mari amestecand cu o spatula. Luam de pe foc si lasam ciocolata topita sa se raceasca putin. In bolul de la mixer puneme oualele. Adaugam zahar. Amestecam la viteza mare pentru 6 -8 minute, pana se albestesi devina spumoasa compozitia. Adaugam cciocolata topita si amestecam. Adaugam faina , praful de copt, vanilia si sarea amestecam usor cu o spatula. Adaugam bucatele de ciocolata lapte si amestecam sa fie in toata compozitia. Lasam compozitia in frigider sa se odihneasca pentru 30-40 minute. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Punem hartie de copt in tava, scoatem bolul din frigider si cu o lingura luam din compizitie si punem la distanta in tava tapetata cu hartie, punem tava in cuptorul preincalzit si coacem pentru 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii