Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, praful de copt si cacao. Ciocolata si untul se topesc impreuna pe baie de aburi si se omogenizeaza bine. Separat se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga amestecul de ciocolata si unt. Se omogenizeaza bine, dupa care se incorporeaza si amestecul de faina. Dintr-o intamplare eu am pus ciocolata amaruie, de unde si gustul extreeeeem de intens :)
Din aluatul astfel format se ia cate o lingurita si se formeaza bile care se aplatizeaza usor si li se pune in mijloc cate o bomboana.
Biscuitii se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 170°C timp de 15 minute, apoi se lasa sa se raceasca in tava aproximativ 10 minute, dupa care se transfera pe un gratar si se lasa sa stea minimum 30 minute. Se pastreaza cateva zile intr-o cutie metalica. Daca rezista :) Caci sunt deliciosi cu lapte!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii